Sundried Tomato Bacon Wrapped Meatloaf

Dit is een uitstekende optie voor jouw diner. De Sundried Tomato Bacon Wrapped Meatloafis een mengsel van gezouten varkensvlees met zongedroogde tomaten pesto en kalkoen reepjes. Ik hoop dat je dit recept leuk vindt.

Zongedroogde tomaten pesto

Bereid eerst de zongedroogde tomaten pesto die we later nodig hebben voor het gehaktbrood met bacon.

Benodigdheden voor de Sundried tomaten pesto:


• 3 teentjes knoflook
• 1/2 kopje zongedroogde tomaten
• 1/2 kopje verse spinazie
• 1/2 kopje verse basilicum
• 1 eetlepel tomatenpuree
• 1/4 kopje extra verge olijfolie
• 1 eetlepel biologische ahornsiroop
• Zout en peper naar smaak

Bereiding (+/- 10 minuten)

  1. Doe de ingrediënten (behalve de olijfolie, peper en zout)  zoals hierboven beschreven in de keukenmachine
  2. Meng het nu tot een dikke pasta.
  3. Voeg vervolgens de olijfolie toe en meng deze met een lepel door de pasta
  4. Voeg naar smaak peper en het zout toe.

Jouw zongedroogde tomaten pesto is klaar.

Sundried Tomato Bacon Wrapped Meatloaf.

Benodigdheden voor Sundried Tomato Bacon Wrapped Meatloaf


• 1/2 kopje tomatenpesto
• Een handjevol Basilicum
• oregano naar smaak
• 1/2 eetlepel verse tijm
• 1 Witte ui
• 2 teentjes knoflook
• 1/4 kopje amandelmeel
• 250 g gerookte kalkoenfilet
• 2 eieren
• 6 plakjes spek
• Zout en peper naar smaak.

Bereiding  (+/- 50 minuten)

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de kalkoenfilet in kleine reepjes., snipper de uit en doe de knoflook in een knoflookpers of snij in hele kleine stukjes.
  3. Neem een ​​grote kom en voeg de kalkoenreepjes,, het  amandelmeel,de pesto, oregano, basilicum, tijm, zout, peper, de fijngehakte ui en knoflook toe.
  4. Pak een ​​andere kom en doe hier het ei. Het ei even goed kloppen zodat het eiwit en dooier goed gemengd zijn.
  5. Voeg vervolgens het geklopte ei toe aan het vleesmengsel en meng het zodat het e goed wordt opgenomen
  6. Doe het mengsel vervolgens in 4 gelijke vormen en druk deze even goed aan.
  7. Haal het mengsel vervolgens uit e vormen en wikkel het in de plakjes spek.
  8.  Zet het vast met een tandenstoker.
  9. Plaats dit nu op de bakplaat en bak 35 tot 45 minuten tot het goed gaar is (de exacte tijd kan nogal eens verschillen van oven tot oven).

De overgebleven  zongedroogde tomaten pesto gebruik je als extra garnering.

Geniet van jouw diner met Sundried Tomato Bacon Wrapped Meatloaf

Nog meer paleo gerechten

Andere aanraders zijn de paleo kip salade, paleo omelet, paleo tonijnsalade en natuurlijk zijn er ook paleo snacks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *